4. SKUPINA JE PRIPLULA V PRISTAN

30. 6. 2023

Začeli smo s svežim, polnim vetrom v jadrih naše skupine. Med letom smo pluli v vseh vremenskih razmerah – včasih je bilo morje razburkano in temno, spet drugič mirno in prijetno. Izogibali smo se čerem in iskali skupno pot v varen pristan. Ob koncu leta je še dvakrat zapihal svež veter in naši posadki sta se pridružila dva nova člana. Tako smo šolsko leto zaključili s 7 fanti in 3 vzgojitelji.

Konec leta smo veliko časa posvetili zaključevanju ocen, urejanju skupine in pripravam na prihodnost. Nekaj fantov nas letos zapušča – nekateri s cmokom v grlu, spet drugi pa se veselijo novih izzivov. Verjamemo pa, da vsi odhajajo s prijetnimi spomini.

Ob trdem delu smo si privoščili tudi nekaj zabave. Poletje smo izkoristili za peko na žaru, igranje z vodnimi balončki, aktivnosti na prostem in izlet v Atlantis in na morje. Vsekakor nam bo zadnji skupni izlet ostal v lepem spominu, saj smo bili zadnjič skupaj v taki zasedbi. Od sošolcev in učiteljev smo se poslovili na zaključni prireditvi in veselo zakorakali v poletne počitnice.

Vsem želimo prijetne počitnice in hvala vam, ki ste nam pomagali pripluti v končni pristan.