DOBRODELNA DRAŽBA: ARTISTS FOR ARTISTS 2021 – JAZ IN TI USTVARJAVA ZATE!

18. 5. 2021

Društvo Barka iz Zbilj organizira dobrodelno dražbo Artists for Artists 2021 – Jaz in ti ustvarjava zate!, ki poteka od 12. 5. 2021 od 12:00 do 2. 6. 2021 do 12:00, na spletni povezavi https://www.skupnostbarka.si/artists-for-artists/.

Gre za dražbo izdelkov ustvarjalcev Društva Barka, VIZ Frana Milčinskega Smlednik, Centra Korak, VDC Postojna: enota Cerknica in ostalih umetnikov, ki so velikodušno darovali svoje umetnine. Društvo Barka je na letošnjo dražbo k sodelovanju povabilo raznolike organizacije, ki vključujejo ranljive skupine ljudi, med njimi je tudi naš zavod. Ob tej priložnosti se jim iskreno zahvaljujemo za povabilo k sodelovanju. Zbrana sredstva bodo namenili sofinanciranju umetniških delavnic in art terapije, ki se bo izvajala v Barkinem ateljeju. Naši učenci so prispevali 3 umetniška dela, izkupiček od prodaje teh izdelkov pa bo namenjen VIZ Smlednik.

Z nakupom umetniških del darujete organizacijam, ki skrbijo za ranljive skupine in podpirate projekte, ki uporabnikom omogočajo pozitivno potrjevanje in razvijanje močnih področij.

Več o dražbi si lahko preberete v katalogu https://www.skupnostbarka.si/wp-content/uploads/2021/05/Barka_katalog_ArtistsForArtists_2021_215x150_print-compressed_reduce-last-version.pdf

Več o društvu Barka in njegovem poslanstvu je na https://www.skupnostbarka.si/