POMLAD V ČETRTI SKUPINI

18. 5. 2021

V novo koledarsko leto smo zakorakali polni energije in pripravljeni na nove zmage. Tako smo nadaljevali naše skupno šolsko leto. Resno smo pristopili k opravljanju šolskih obveznosti in se pripravljali na zaključevanje ocen. Nekateri učenci v poletnih mesecih zapuščajo naš zavod, zato smo se skupaj temeljito pripravljali na začetek njihove samostojne poti.

Ker pa mora biti prava mera dela in tudi koristnega preživljanja prostega časa, smo praznovali rojstne dneve, se skupaj zabavali ob številnih socialnih igrah, ki jih imamo vsi v skupini zelo radi. Praznovali smo uspehe in nagrade, ki smo jih osvojili za uspešnost tako v skupini kot v šoli. Ogromno smo ustvarjali in seveda primerno okrasili našo skupino, da bo čar letnih časov zaživel tudi v skupini. Podali smo se na pustolovščine in raziskovali lepote Slovenije.

Seveda nismo pozabili na šport in vse toplejši dnevi so nam ponovno omogočili igranje nogometa in košarke zunaj na igrišču. Lepe sončne dneve smo izkoristili tudi za delo na našem šolskem eko vrtu. Imeli smo se priložnost preizkusiti kot taborniki.

Naš trud in vztrajnost sta v skladu s prihajajočo pomladjo obrodila številne sadove. Predvsem uspešnost celotne skupine pri šolskem delu in izpolnjevanju obveznosti. Tako se približujemo koncu šolskega leta z veliko zaupanja vase in dobrimi spomini na skoraj preteklo šolsko leto.

Skupaj se veselimo poletnih mesecev in novih priložnosti.