PRVE NOVICE IZ »VILE« MOŠE

6. 10. 2023

Končno je napočil 1. september in z njim selitev nekaterih otrok in vzgojiteljev v »vilo Moše«, kot so jo poimenovali otroci. Najprej sta v hiši bivali dve dekleti, vsak dan pa se jima je pridružil še kakšen otrok. Po dobrem tednu smo hišo začeli bogatiti 3 dekleta in 4 fantje ter 5 vzgojiteljev. Seveda pa ne smemo pozabiti na naša dva mucka: Franeta in Mileta.

Kar nekaj dni smo potrebovali, da smo hišo spravili v red. Zdaj lahko rečemo, da je vse na svojem mestu in da je v njej res lepo bivati. Otroci so najbolj navdušeni nad prostornimi sobami, dvoriščem in vrtom.

Ko smo imeli dela dovolj, smo začeli z našimi dejavnostmi. Zaslužili smo si že 1. izlet. Odpravili smo se v WOOP na glow golf. Nekaj časa smo potrebovali, da smo dojeli pravila igre, ampak že hitro smo se sprostili in preprosto uživali v tej dogodivščini. Ta izlet nam je uspel, zato komaj čakamo naslednjega.

Zna se zgoditi, da nam kdaj pa kdaj pade »cukr«, zato hitro zavihamo rokave in si pripravimo nekaj sladkega. V pripravljenih dobrotah uživamo ob gledanju kakšne večerne nanizanke.

Napisala: Aleksandra Sofrić